Eucerin Anti-Pigment Dark Circle Illuminating Eye Care 15 ml

44,51 €
2967,33 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 15ml
Tuotenumero (Muu) 2252658

Markkinoija

Beiersdorf Oy

Häivyttää tummia silmänalusia: näkyviä tuloksia jo 2 viikossa Eucerin Anti-Pigment Dark Circle Illuminating Eye Care on onnistuneen ihonhoitorutiinin luottotuote. Se sisältää ainesosia, jotka häivyttävät tummia silmänalusia ja hienoja juonteita sekä vähentävät turvotusta. Metallinen pää tuntuu viileältä iholla. Voit halutessasi tehostaa viilentävää tunnetta säilyttämällä tuotetta jääkaapissa. - Kosteuttaa ja vähentää turvotusta - Häivyttää tummia silmänalusia sekä silottaa hienoja juonteita - Sisältää valoa heijastavia hiukkasia, jotka kirkastavat silmänympärysihoa - Kevyesti sävytetty - Metallinen levityspää tuo viilentävän tunteen iholle



Annostelu:

- Levitä voidetta silmän ylä- ja alapuolelle metallisen pään avulla.
Herneen kokoinen määrä riittää.
- Taputtele voidetta sormillasi hellästi silmänympärysiholle.
- Muista, että Thiamidolia sisältäviä tuotteita saa käyttää enintään neljä kertaa päivässä.


Käyttötarkoitus:

Etsitkö helpotusta tummille silmänalusille ja turvotukselle? Eucerin Anti-Pigment Dark Circle Illuminating Eye Care -silmänympärysvoide tarjoaa näkyviä tuloksia jo kahdessa viikossa: iho näyttää sileämmältä ja tasaisemmalta. Myös silmänympärysalueen turvotus laskee.

Tummille silmänalusille voi olla monta syytä. Niistä yksi on melaniini: luonnollinen pigmentti, joka antaa iholle väriä. Auringonvalolle altistuminen, hormonaaliset vaikutukset ja ikääntyminen voivat lisätä melaniinin tuotantoa ja laukaista hyperpigmentaatiota. Se näkyy esimerkiksi tummentumina tai maksaläiskinä, jotka saavat ihon värin näyttämään epätasaiselta.

Eucerin Anti-Pigment Dark Circle Illuminating Eye Care -silmänympärysvoide sisältää tutkitusti tehokkaita ainesosia. Yksi niistä on Thiamidol, tehokas ja patentoitu ainesosa, joka vaikuttaa pigmenttimuutosten syntymiseen ja vähentää melaniinin liikatuotantoa. Sen käytön on kliinisissä ja dermatologisissa tutkimuksissa todettu häivyttävän tummia läiskiä ja ehkäisevän niiden muodostumista. Valoa heijastavat pigmentit kirkastavat silmänympärysihoa. Hyaluronihappo vähentää puolestaan turvotusta ja tasoittaa juonteita.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset
Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että tuote on erittäin tehokas ja hyvin siedetty.


Ainesosaluettelo:

Aqua, Glycerin, CaprylicCapric Triglyceride, Alcohol Denat., Cocoglycerides, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Isopropyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Diisopropyl Adipate, Butyrospermum Parkii Butter, Lauroyl Lysine, Sodium Hyaluronate, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Pimpinella Anisum Fruit Extract, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Synthetic Fluorphlogopite, Trisodium EDTA, Tin Oxide, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.