Toimitustavat

Tilatessasi tuotteita apteekkimme verkkopalvelun kautta, sinun on mahdollista valita jokin seuraavista toimitustavoista.

Nouto apteekista (0,00 €)

Tilaus odottaa apteekissa valmiiksi pakattuna, heti kun saat sähköpostiisi viestin ”Tilauksesi on käsitelty”. Verkossa maksetut tilaukset ovat noudettavissa kassalta.

Noutaessasi apteekista huomioithan aukioloaikamme arkisin 8-20, lauantaisin  9-18 ja sunnuntaisin 10-18

Arvioitu käsittelyaika apteekissa on 0-2 arkityöpäivää. Saat sähköpostiisi vahvistuksen, kun tilauksesi on käsitelty.

.

Postin pakettiautomaatti (+4,60 € )

Lähetys on noudettavissa valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Voit valita haluamasi automaatin klikkaamalla Postin pakettiautomaatti -tekstiä, kirjaamalla avautuvaan ikkunaan postinumeron ja painamalla HAE. Kirjaamasi postinumeron perusteella ohjelma tarjoaa sinulle viisi läheisintä automaattia. Valitse näistä itsellesi sopivin.

Saat sähköpostiisi vahvistuksen, kun tilauksesi on käsitelty apteekissa. Tilauksen käsittelyä seuraavana päivänä saat tekstiviestillä puhelimeesi koodin, jonka perusteella voit noutaa tilauksesi pakettiautomaatista.

Arvioitu toimitusaika on 1-3 arkityöpäivää.

Nouto postista (+4,60 €)

Paketti on noudettavissa mistä tahansa postin toimi- tai noutopisteestä. Voit valita haluamasi toimipisteen klikkaamalla Nouto postin toimipisteestä -tekstiä ja kirjaamalla avautuvaan ikkunaan postinumeron ja painamalla HAE. Kirjaamasi postinumeron perusteella ohjelma tarjoaa sinulle viisi läheisintä toimipistettä. Valitse näistä itsellesi sopivin.

Saat sähköpostiisi vahvistuksen, kun tilauksesi on käsitelty apteekissa. Tilauksen käsittelyä seuraavana päivänä saat tekstiviestillä puhelimeesi tiedon, jonka perusteella voit noutaa tilauksesi postista.

Arvioitu toimitusaika on 1-3 arkityöpäivää.

DB Schenker (+6,60 €)

Noutopisteitä ovat osa R-kioskeista, K-marketeista ja muut DB Schenkerin nimeämät noutopisteet. Haluamasi noutopisteen voit valita tilauksen yhteydessä. Talvisin lämpötilan laskiessa alle nollan, lääkkeet toimitetaan ensisijaisesti DB Schenkerin noutopisteeseen.

Postipaketti kotiin (+15,00 €)

Postinjakaja soittaa sopiakseen toimitusajan 1-3 arkipäivän sisällä paketin lähetyksestä tai lähettää yhteydenottopyynnön tekstiviestillä. Taajama-alueella jakeluaika voi olla klo 9-21 välillä. Mikäli tilaajaa ei tavoiteta, tulee paketti noutaa lähimmästä postitoimipaikasta. Verkkoapteekki ei vastaa kuljetusyhtiöstä johtuvasta viivästyksestä toimituksissa.

Kotiinkuljetus  (+10,00€)

Apteekki kuljettaa tilauksen annettuun osoitteeseen Porvoon  keskustan alueella.

Arvioitu toimitusaika on 0-2 arkityöpäivää.

Toimitus Tirmon saaristokeskukseen (+ 20,00€)

Porvoon Uuden Apteekin palvelupiste sijaitsee Tirmon Saaristokeskuksessa. Toimitamme verkkoapteekin tilauksia myös sinne. Toimitusaika 1-5 arkipäivää