Ajankohtaista

Apteekkipiste avattu

Apteekkipiste avattu

Yhä suurempi osa suomalaisista ostaa tuotteita nettiapteekista. Siksi haluamme apteekkimme olevan siellä missä myös nettiä käyttävät asiakkaatkin ovat. 

Apteekkipiste on Sauvon apteekin verkkoapteekki, josta voi tilata vapaakaupan tuotteita, elintarvikkeiksi luokiteltuja vapaakaupan tuotteita kuten esim. vitamiineja, kosmetiikkaa, itsehoito- ja reseptilääkkeitä.

Tilatut tuotteet saat kätevästi kotiin kuljetettuina, eri noutopisteistä ympäri suomea tai voit noutaa ne apteekkimme noutopisteautomaatista tai apteekin tiskiltä.

Ostosten tekeminen on verkkoapteekissamme helppoa. Tuotevalikoimamme on laaja, joten uskomme että löydät juuri sinulle soveltuvat tuotteet.

Tervetuloa asioimaan verkkoapteekissamme.


Ystävällisesti

Jari Hanski

Apteekkari

Ilmaiset toimitukset Joulukuun ajan

Ilmaiset toimitukset Joulukuun ajan

Verkkoapteekin avajaisten kunniaksi ILMAISET TOIMITUKSET.

Toimitamme Joulukuun ajan ilmaiseksi kaikki toimitukset. (Tarjous ei koske Postin kotiinkuljetuspalvelua eikä Sauvon apteekin kotiinkuljetuspalvelua Sauvon alueella)


Apteekin noutoautomaatti palveluksessa

Apteekin noutoautomaatti palveluksessa

Apteekkimme noutopisteestä, smartpickboxista, joka tunnetaan paremmin nimellä "Poksi" voi hakea tilattuja tuotteita aina klo 21.00 asti. Joka päivä.

Poksin käyttö on helppoa. Saat puhelimeesi tekstiviestillä koodin, jolla saat avattua lokerikon, jossa tilaamasi tuotteet ovat. Tuotteesi ovat turvassa lukituissa lokerikoissa. 

Poksissa on myös lämpötilanseurantajärjestelmä, joten tiedämme apteekissa kokoajan, että tuotteet ovat asianmukaisesti säilytetty.

Noutopisteemme eli Poksi sijaitsee osoitteessa Timperintie 1, 21570 Sauvo