Tearsagain Sensitive silmäsuihke 150 dos

22,55 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 150suihketta
Tuotenumero (Muu) 9238611

Markkinoija

Sabora Pharma Oy

Tearsagain Sensitive auttaa kuiviin ja väsyneisiin silmiin tasapainottamalla kyynelkalvon lipidikerrosta ja vähentämällä kyynelnesteen haihtumista. Tearsagain Sensitive tekee piilolinssien käytöstä miellyttävämpää.

Herkille ja kuiville silmille tarkoitettu silmäsuihke, jonka sisältämät liposomit tasapainottavat silmän kyynelkalvon ja estävät kosteuden haihtumisen. Lisäksi suihkeen sisältämä dekspantenoli hoitaa herkkää silmänympärysihoa. Tuote on säilöntäaineeton.

Tearsagain Sensitive-liposomisuihke vie liposomeja eli pieniä rasva-aineita silmän pinnalle hoitaen ja kosteuttaen kuivia silmiä. Rasva-aineet ovat kyynelen tärkeä osa, ja niiden tehtävä on mm. ylläpitää silmän kosteutta estämällä kyynelnesteen haihtumista. Useimmilla kuivista silmistä kärsivillä oireet johtuvat liiallisesta haihtumisesta.


Käyttö:

1-2 suihkausta 3-4 kertaa päivässä. Suihkauta noin 10 cm:n etäisyydeltä suljetuille silmille.

Ainesosat:

Soijalestiini, natriumkloridi, etanoli, dekspantenoli, A-vitamiini (palmitaatti), E-vitamiini, puhdistettu vesi.

Huomioitavaa:

Tearsagainia voidaan käyttää samanaikaisesti piilolinssien ja silmämeikin kanssa. Suihkepulloa on helppo käyttää ja se riittää noin 150:een annokseen. Käyttöikää avaamisen jälkeen on 6 kuukautta.

Ei lasten ulottuville.

Lue pakkausseloste ennen käyttöä.

Valmistaja/markkinoija:

Sabora Pharma