Otrivin Natural Aloe Vera nenäsumute 50 ml

8,66 €
173,20 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 50ml
Tuotenumero (Muu) 2142610

Markkinoija

Haleon Finland Oy

Otrivin Natural Aloe Vera nenäsuihke on isotoninen merisuolaliuos. Se puhdistaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ärtyneitä nenäkäytäviä. Säilytysaineeton – 100 % luonnollinen. Päivittäiseen nenän puhdistamiseen. Puhdistaa nenään kertyneitä ilman epäpuhtauksia ja tukee nenän normaalia toimintaa. Nenän kuivuuden ja ärsytyksen lievittämiseen. Tavallinen annostus on 1-2 kertaa päivässä kumpaankin sieraimeen. Tarvittaessa valmistetta voidaan kuitenkin käyttää niin monta kertaa päivässä kuin on tarpeellista. Otrivin Natural Aloe Vera sopii yli 2-vuotiaille lapsille ja aikuisille. CE0459 -merkitty lääkinnällinen laite. Lue käyttöohjeet.Annostelu:

Tavallinen annostus on 1-2 kertaa päivässä kumpaankin sieraimeen. Tarvittaessa valmistetta voidaan kuitenkin käyttää niin monta kertaa päivässä kuin on tarpeellista.
Otrivin Natural Aloe Vera sopii yli 2-vuotiaille lapsille ja aikuisille. Otrivin Natural Aloe Veran käyttö alle 11-vuotiaille lapsille tulee tapahtua aikuisen valvonnassa. Vanhukset ja liikuntaesteiset saattavat tarvita apua laitteen käytössä. Normaalissa, käyttöohjeen mukaisessa käytössä Otrivin Natural Aloe Vera on hyvin siedetty. Hygieniasyistä ja mahdollisten tartuntojen ehkäisemiseksi sama nenäsuihke voi olla vain yhden henkilön käytössä.


Käyttötarkoitus:

Käytä Otrivin Natural Aloe Vera nenäsuihketta, sillä se:
Puhdistaa hellästi tukkoista nenää esim. vilustumisen tai allergiaoireiden yhteydessä
Rauhoittaa ärsyyntyneitä nenän käytäviä
Kosteuttaa nenän kuivia tai ärtyneitä limakalvoja.


Raskaus ja imetys:

Otrivin Natural Aloe Veraa voidaan käyttää raskauden ja imetyksen aikana.


Huomioitavaa:

Paineenalainen sisältö: suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C lämpötiloille.
Painesäiliö: Voi revetä kuumetessa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä.


Ainesosaluettelo:

Koostumus: Aloe vera -jauhe, merisuolavesi ja puhdistettu vesi. Säilytysaineeton. Painesäiliöön on lisätty typpeä reagoimattomana ponneaineena.Tutustu huolella pakkausselosteeseen.