Otrivin Natural Aloe Vera nenäsumute (1 × 50ml)

8,66 €
173,20 € / l

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 50ml
Tuotenumero (Muu) 2142610

Markkinoija

Haleon Finland Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Otrivin Natural Aloe Vera nenäsuihke on isotoninen merisuolaliuos. Se puhdistaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ärtyneitä nenäkäytäviä. Säilytysaineeton – 100 % luonnollinen. Päivittäiseen nenän puhdistamiseen. Puhdistaa nenään kertyneitä ilman epäpuhtauksia ja tukee nenän normaalia toimintaa. Nenän kuivuuden ja ärsytyksen lievittämiseen. Tavallinen annostus on 1-2 kertaa päivässä kumpaankin sieraimeen. Tarvittaessa valmistetta voidaan kuitenkin käyttää niin monta kertaa päivässä kuin on tarpeellista. Otrivin Natural Aloe Vera sopii yli 2-vuotiaille lapsille ja aikuisille.

CE0459 -merkitty lääkinnällinen laite. Lue käyttöohjeet.

Käyttötarkoitus:

Käytä Otrivin Natural Aloe Vera nenäsuihketta, sillä se:

  • Puhdistaa hellästi tukkoista nenää esim. vilustumisen tai allergiaoireiden yhteydessä
  • Rauhoittaa ärsyyntyneitä nenän käytäviä
  • Kosteuttaa nenän kuivia tai ärtyneitä limakalvoja.

Annostelu:

Tavallinen annostus on 1-2 kertaa päivässä kumpaankin sieraimeen. Tarvittaessa valmistetta voidaan kuitenkin käyttää niin monta kertaa päivässä kuin on tarpeellista.

Otrivin Natural Aloe Vera sopii yli 2-vuotiaille lapsille ja aikuisille. Otrivin Natural Aloe Veran käyttö alle 11-vuotiaille lapsille tulee tapahtua aikuisen valvonnassa. Vanhukset ja liikuntaesteiset saattavat tarvita apua laitteen käytössä. Normaalissa, käyttöohjeen mukaisessa käytössä Otrivin Natural Aloe Vera on hyvin siedetty. Hygieniasyistä ja mahdollisten tartuntojen ehkäisemiseksi sama nenäsuihke voi olla vain yhden henkilön käytössä.

Sisältö:

Koostumus: Aloe vera -jauhe, merisuolavesi ja puhdistettu vesi. Säilytysaineeton. Painesäiliöön on lisätty typpeä reagoimattomana ponneaineena.

Ainesosaluettelo:

Koostumus: Aloe vera -jauhe, merisuolavesi ja puhdistettu vesi. Säilytysaineeton. Painesäiliöön on lisätty typpeä reagoimattomana ponneaineena.

Huomioitavaa:

Paineenalainen sisältö:  suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C lämpötiloille.
Painesäiliö: Voi revetä kuumetessa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä.

Raskaus ja Imetys:

Otrivin Natural Aloe Veraa voidaan käyttää raskauden ja imetyksen aikana.

Säilytys:

Säilytä suihkepullo alkuperäispakkauksessa.  Säilytettävä 0 – 25 °C:ssa.  Ei saa jäätyä.