MOVEX ELEKTROLYYTTIJUOMAJAUHE ENERGY (1 × 20annospussia)

Uutuus Tarjous
10,76 €
9,68 €
Alin edeltävä hinta viimeisen 30 päivän aikana: 9,68 €
Säästät 1,08 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 20annospussia
Tuotenumero (Muu) 9516963

Markkinoija

Orion Oyj

Lyhyt tuotekuvaus:

Movex Elektrolyyttijuomajauhe Energy sisältää vitamiineja, elektrolyyttejä, fruktoosia ja makeutusainetta. Appelsiinin ja greipin makuinen Movex Energy on helppo pitää mukana ja sopii nautittavaksi vaikkapa lämpiminä kesäpäivinä tai työpäivän aikana. Movex Energy on vähäkalorinen ja vegaaninen. Sisältää magnesiumia, joka edistää elektrolyyttitasapainoa ja lihasten normaalia toimintaa. Magnesium, C- ja B6-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Annostelu:

1 annospussi päivässä.

Ainesosaluettelo:

Fruktoosi, natriumsitraatti, magnesiumsitraatti, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromit, natriumkloridi, kaliumkloridi, C-vitamiini, väri (punajuuriväri), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), makeutusaine (sukraloosi), niasiini, pantoteenihappo, B12-vitamiini, B6-vitamiini, riboflaviini. Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.

Huomioitavaa:

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten
ulottumattomissa.

Säilytys:

Huoneenlämmössä ja kuivassa paikassa alkuperäispakkauksessa, suoralta auringonvalolta suojattuna.

Koko:

20 pussia.