ICE POWER KYLMÄGEELI 150 ML

12,85 €
85,67 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 150ml
Tuotenumero (Muu) 1979269

Markkinoija

Fysioline Oy

Ice Power on kylmägeeli, joka laskee turvotusta ja laukaisee lihasjännityksiä. Käytä esim. venähdyksissä tai rasitusvammoissa. Nopeuttaa  lihasten palautumista fyysisestä rasituksesta. 

Kivun ja lämpötilan tunne kulkeutuu keskushermostoon, selkäytimeen ja aivoihin ohuita hermosäikeitä pitkin. Esim. kudosvaurio aktivoi kipuhermoja, jotka lähettävät signaalin ääreishermostosta selkäytimen kautta aivoihin.

Vaikutus on kolmitehoinen

1. Viilennysvaikutus syntyy mentolin ja etanolin ainutlaatuisesta optimaalisesta yhdistelmästä. Se saa aikaan 5-7 asteen ihon pintalämpötilan laskun.

2. Vaimennusvaikutus syntyy, kun Ice Power alentaa ihon lämpötilaa ja vaikuttaa siten aistiviin hermoihin ja kipujärjestelmään TRPM8 reseptorin kautta. TRPM reseptori kuuluu lämmönsäätelyn reseptoriryhmään, jonka kautta vaikutetaan kivun tunteeseen ja kivun välittymiseen.

3. Alun viilentävän vaikutuksen johdosta verenkierto aluksi hidastuu. Tämän jälkeen 15 minuutin kuluttua verenkierto vilkastuu. Verenkierron vilkastumisen ansiosta lihakset rentoutuvat. Verenkierron vilkastuminen edesauttaa elimistön omien paranemismekanismien toimintaa ja tehostaa palautumista.

Käyttö:

Levitä geeliä hoidettavalle alueelle 3-6 tunnin välein. Vältä aineen joutumista haavoihin, silmiin ja limakalvoille.

Koostumus:

Aqua, menthol, eucalyptus globulus oil, glycerin, ethanol, carbomer crosspolymer, triethanolamine, Cl food blue 5.

Huomioitavaa:

Säilytä lasten ulottumattomissa.

Valmistaja/markkinoija:

Fysioline Oy