Mark Birch triple action scalp therapy shampoo 250 ml

39,90 €
0,16 € / ml
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä tilattavissa, ota yhteys apteekkiisi.

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 250 ml
Tuotenumero (Muu) 2144640

Hiustenkasvua aktivoiva ja herkkää hiuspohjaa rauhoittava shampoo tekee hiuksista vahvat ja kiiltävät. Shampoo syväpuhdistaa hiuspohjan ja hiukset toksiineista, öljyistä, kuolleista ihosoluista ja liasta sekä muotoilutuotteiden jäämistä, auttaa avaamaan hiusjuuret ja edistää tervettä hiustenkasvua. Sillä voidaan hoitaa hilsettä, ihottumia, psoriasista, kutiavaa sekä hilseilevää hiuspohjaa. Tuotteen antiseptisen, antimikrobisen sekä sienitauteja ja tulehduksia ehkäisevien vaikutusten ansiosta shampoo vähentää ihon punaisuutta, ärtyisyyttä ja ehkäisee tulehduksista johtuvien haavojen ja rupien muodostumista. Päivittäiseen käyttöön soveltuva shampoo ei kuivata hiusta tai hiuspohjaa.

KÄYTTÖOHJE

Vaahdota pieni määrä shampoota, hiero sillä hiuspohjaa ja hiuksia. Anna vaikuttaa 3-4 minuuttia ja huuhtele huolellisesti. Suositellaan päivittäiseen käyttöön. Voidaan käyttää syväpuhdistavana shampoona 1-2 krt/vko.

KOOSTUMUS

Aqua, Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Xanthan Gum, Preservatives (Sodium Benzoate, Phenoxyethanol) Citric Acid Juniperus Communis, (Katajanmarjaöljy) Juniperus Oxycedras (Katajapuunöljy) Eucalyptus Globulus (Eukalyptus Oljy) Melaleuca Alternifolia (Teepuuöljy)