Sana-sol Vitanallet Kalsium+D-vitamiini 90 kpl

22,30 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 90kpl
Tuotenumero (Muu) 2186153

Markkinoija

Orkla Care Oy

Sana-sol Vitanallet Kalsium+D-vitamiini sisältää kalsiumia ja D-vitamiinia mansikanmakuisena pehmeässä ja pureskeltavassa muodossa 3-vuotiaasta alkaen koko perheelle! Kalsium on tarpeellinen luuston ja hampaiden pysymiselle normaaleina. D-vitamiini edistää veren normaalia kalsiumtasoa, kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä ja hyödyntämistä sekä luiden ja hampaiden pysymistä normaaleina.



Annostelu:

Suositeltava vuorokausiannos: Aikuisille ja lapsille 3-vuotiaasta alkaen 2 kappaletta vuorokaudessa. Ei alle 3-vuotiaille. Pureskele Vitanallet ennen nielemistä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.


Käyttötarkoitus:

Ravintolisä


Huomioitavaa:

Ei alle 3-vuotiaille. Pureskele Vitanallet ennen nielemistä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.


Ainesosaluettelo:

Täyteaine (maltitolisiirappi), kalsium (trikalsiumfosfaatti), liivate, happo (sitruunahappo), luontainen mansikka-aromi ja muut luontaiset aromit, porkkana- ja mustaherukkatiiviste, kasvirasva kookos- ja rapsiöljystä, makeutusaine (sukraloosi), pintakäsittelyaine (karnaubavaha), D-vitamiini (D3) (kolekalsiferoli).



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.