SYSTANE COMPLETE SILMÄTIPAT (1 × 10ml)

21,40 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 10ml
Tuotenumero (Muu) 2381374

Markkinoija

Alcon Finland Oy

SYSTANE COMPLETE on yksi tuote kaikkeen kuivasilmäisyyteen. Se sisältää kosteuttavaa HP-Guard-hydroksipropyyliguaria ja nanokokoisia lipidipisaroita ja suojaa siten kyynelkalvon kaikkia kolmea kerrosta. Ainutlaatuinen vaikutusmekanismi tarjoaa edistynyttä suojaa- kun tippa leviää silmän pinnalle, nanopisarat kulkeutuvat kyynelkalvon uloimpaan kerrokseen. Systane Complete vakauttaa ja korjaa kyynelkalvon aukkoja ja edistää näin koko kyynelkalvon rakenteen korjautumista ja stabiloitumista. Näin valmiste rauhoittaa silmää ja kosteuttaa pitkäkestoisesti.

SYSTANE COMPLETE voitelevat silmätipat on steriili valkoinen emulsiomainen valmiste lievittämään kuivasilmäisyyden oireita ja suojaamaan kaikkia kyynelkalvon kerroksia.

Käyttö:

Silmien kuivuudesta johtuvan polttelun ja ärsytyksen tilapäiseen lievitykseen.

Annostus:

Voidaan käyttää tarvittaessa koko päivän ajan kuivasilmäisyyden oireiden lievittämiseen. Valmistetta voidaan tiputtaa silmiin ennen piilolinssien laittamista ja niiden pois ottamisen jälkeen. Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä. Tiputa 1 tai 2 tippaa valmistetta silmään tarpeen mukaan ja räpäytä.

Ainesosat:

Propyleeniglykoli, hydroksipropyyliguari, mineraaliöljy, dimyristyylifosfatidyyliglyseroli, polyoksyyli-40-stearaatti, sorbitaanitristearaatti, boorihappo, sorbitoli, dinatriumedetaatti, säilöntäaineena POLYQUAD (polykvaternium-1) 0,001 % ja puhdistettu vesi. Saattaa sisältää kloorivetyhappoa ja/tai natriumhydroksidia pH:n säätämiseen.

Huomioitavaa:

Henkilöiden, jotka ovat yliherkkiä jollekin SYSTANE COMPLETE voitelevien silmätippojen aineosalle, ei tule käyttää tätä valmistetta.

Tuote on tarkoitettu vain silmään.

Säilytys huoneenlämmössä.

Valmistaja/markkinoija:

Alcon Finland Oy