SYSTANE HYDRATION KOSTEUTTAVA SILMÄTIPPA (10 ML)

17,22 €
1722,00 € / l

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 10 ML
Tuotenumero (Muu) 2135374

Markkinoija

Alcon Finland Oy

Systane Hydration silmätippoja käytetään silmien kuivuudesta johtuvan polttelun ja ärsytyksen tilapäiseen lievitykseen. Systane Hydration kolmoisvaikutus yhdistää kolmen kosteuttavan ainesosan ominaisuudet. HP Guard, hyaluronaattihappo (HA) ja PE/PEG yhdessä kosteuttavat, suojaavat ja voitelevat silmiä merkittävästi paremmin kuin hyaluronaatti yksin.

  • Kiinnittyy sarveiskalvon epiteelin vaurioituneisiin soluihin ja kosteuttaa ja voitelee silmiä paremmin kuin kumpikaan polymeeri yksinään estämällä nesteen haihtumista.
  • Muodostaa tehokkaan kosteuskerroksen, joka mahdollistaa silmän pinnan korjautumisen, paremman kosteutuksen ja pidempikestoisen suojan silmälle.


Voidaan käyttää kaikkien silikonihydrogeelipiilolinssien ja pehmeiden (hydrofiilisten) piilolinssien kostutukseen lievittämään piilolinssien käytön aiheuttamaa lievää ärsytystä, epämukavuuden tunnetta ja näön hämärtymistä.

Systane Hydration on tarkoitettu erityisesti niille henkilöille joiden kuivasilmäisyyden oireet vaativat pitkäkestoista ja tehokasta kosteutusta (oireet liittyvät usein piilolinssien käyttöön, lääkitykseen tai allergiaan)

Käyttö

Tiputa 1–2 tippaa silmään/silmiin tarpeen mukaan ja räpäytä. Voidaan käyttää tarpeen mukaan pitkin päivää. Jos piilolinssit aiheuttavat lievää silmien ärsytystä, epämukavuuden tunnetta tai näön hämärtymistä, tiputa 1–2 tippaa linssille ja räpäytä 2–3 kertaa.

Ravista hyvin ennen käyttöä.

Koostumus 

Natriumhyaluronaatti, Polyeteeniglykoli 400, Propyleeniglykoli, Hydroksipropyyliguar, Sorbitoli, Aminometyylipropanoli, Boorihappo, Natriumboraatti, Dinatriumedetaatti, Natriumsitraatti, Kaliumkloridi, Natriumkloridi, 0,001% POLYQUAD®-säilöntäaine

Valmistaja/markkinoija 

Alcon Finland Oy