MINISUN OMEGA 3 - VAHVA GEELIPALA (1 × 45kpl)

24,38 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 45kpl
Tuotenumero (Muu) 2400075

Markkinoija

Oy Verman Ab

Lyhyt tuotekuvaus:

Aikuisille suunnattu pureskeltava geelipala omega-3 rasvahappojen ja D-vitamiinin saannin turvaamiseen.

Käyttötarkoitus:

Aikuisille suunnattu pureskeltava geelipala omega-3 rasvahappojen ja D-vitamiinin saannin turvaamiseen.Yksi geelipala sisältää 846 mg kalaöljyä sekä 5 mikrogrammaa D3-vitamiinia.Geelipala on sitruksen raikas ja pehmeä suussa, makuina appelsiini,sitruuna. Ei röyhtäytä. Valmistettu kestävän kehityksen periaattein tuotetusta kalaöljystä.Tuote ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia ja se on maidoton, laktoositon, soijaton, alkoholiton ja hiivaton.

Annostelu:

1-2 geelipalaa päivässä1 geelipala sisältää:Omega-3-rasvahappoja 661 mg, josta EPA:a 201 mg ja DHA:ta 403 mg, D3-vitamiini 5 mikrog.

Ainesosaluettelo:

Kalaöljy, vesi, makeutusaineet (ksylitoli, sorbitoli), liivate, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), happo (natriumsitraatti), hapettumisenestoaineet (omenahappo, tokoferoliuute), luontaiset aromit (appelsiini, sitruuna), väri (beetakaroteeni), D3-vitamiinivalmiste.

Huomioitavaa:

Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt.Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Ohjeenmukaista annostusta ei saa ylittää.