ELIVO ENTSYYMIKAPSELI 20 KAPS

14,63 €
1219,17 € / KILOGRAM

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 20kapseli
Tuotenumero (Muu) 2031656

Markkinoija

Midsona Finland Oy

Mikäli ruoansulatusentsyymejä ei ole riittävästi, ruoka ei sula ja se jää kuormittamaan suolistoa ja koko elimistöä. Entsyymipuutoksen huomaa yleensä ensimmäisenä ruoansulatuskanavan vaivoina, joita ovat mm. vatsan toiminnan muutokset, ilmavaivat, epämukavat tuntemukset maha-suolialueella, väsymys ruokailun jälkeen, vatsan turvotus, pahoinvointi, ruokahaluttomuus, närästys ja happamat röyhtäisyt.

Entsyyminpuutos ei aiheuta oireita ainoastaan ruoansulatuskanavassa vaan puutteellisesti hajonneiden ravintoaineiden proteiinit saattavat aiheuttaa ylipainon kertymistä ja verensokerin heilahteluja. On arvioitu, että suurelta osin epämääräiset vatsavaivat johtuvat huonosti sulavasta ruoasta ja niistä verenkiertoon imeytyneistä hajoamattomista aineista.

Entsyymipuutos voi johtua monista eri seikoista, mm. ikääntymisestä, pääasiallisesti käsitellyn ruoan käyttämisestä, pureskeluongelmista, stressistä, tai väsymyksestä.

Elivo Entsyymikapselissa on yhdeksän eri entsyymiä. Entsyymit ovat mikrobiperäisiä ja kapselin kuori on kasviperäinen, joten kapselit eivät sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia.

Annostus: 1 kapseli aina tarvittaessa aterian yhteydessä. Ei suositella henkilöille joilla veren hyytyminen on alentunut lääkityksen tai sairauden takia. Suositellaan lopettamaan käyttö ennen leikkausta. Ei suositella raskauden tai imetyksen aikana. 
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Annostus:

1 kapseli tarvittaessa aterian yhteydessä.

Koostumus:

Amylaasi, glukoamylaasi, proteaasi 4.5, proteaasi 3.0, proteaasi 6.0, glukoamylaasi, lipaasi RO, invertaasi, mallasdiastaasi, sellulaasi, paakkuuntumisenestoaine E460, kosteudensäilyttäjä E464, väriaine E140

Valmistaja/markkinoija:

Midsona Finland Oy