WELLO2 CARE HYVINVOINTILAITE (1 × 1kpl)

Tarjous
248,51 €
208,00 €
Säästät 40,51 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 1kpl
Tuotenumero (Muu) 2401644

Markkinoija

Hapella Oy

WellO2 on hyvinvointilaite, jonka teknologia yhdistää säädettävän ulos- ja sisäänhengitysvastuksen sekä höyryhengityksen. Kaksoiskuorirakenne varmistaa tasaisen höyryn muodostuksen laitetta käytettäessä ja suojaa käyttäjää kuumalle vedelle altistumiselta.

Höyryhengitystä on käytetty vuosisatoja tukkoisuuden lievittämiseen ja liman irrotukseen. Laboratoriokokeissa on havaittu, että tavallisimman flunssaa aiheuttavan viruksen (Rhino-viruksen) lisääntymiskyky heikkenee altistettaessa se 43 asteen lämpötilalle.

Vastapainehengitys eli PEP on menetelmä, joka avaa keuhkoputkia, edistää keuhkojen tyhjentymistä limasta sekä vaikuttaa mm. keuhkojen toiminnallisiin tilavuuksiin. Kun ilmaa puhalletaan letkun kautta pullossa olevaan veteen, syntyy vastapaine, joka avaa kasaan painuneita pieniä keuhkoputkia. Paine saa liman liikkeelle ja sitä on helpompi yskiä pois.

Hengitysharjoittelussa hengityslihaksia harjoitetaan hengitysvastuksen avulla. Hengityslihasharjoittelu edistää hengityselimistön toimintaa, fyysistä suorituskykyä ja yleistä hyvinvointia niin terveillä henkilöillä, pitkäaikaisista sairauksista kärsivillä kuin huippu-urheilijoilla.

Laitetta käytettäessä lisätään vesi, säädetään käyttäjälle sopiva hengitysvastus ja höyryn lämpö. Ulos- ja sisäänhengitys toistetaan 10-15 kertaa siten, että keuhkot tyhjennetään tasaisella ulospuhalluksella laitteeseen ja tämän jälkeen hengitetään rauhallisesti sisään laitteen tuottamaa höyryä.

Säädettävä höyryn lämpö sekä hengitysvastus takaavat optimaaliset olosuhteet laitteella tehtävään hengitysharjoitteluun käyttäjän kunnosta riippumatta. Laitetta voi käyttää päivittäin hengityselinten kunnon ylläpitoon. Lämpimän höyryn hengittäminen jättää miellyttävän tunteen hengitysharjoittelun jälkeen.

Laitteen mukana tulevan nenämaskin avulla voit hengittää lämmintä höyryä suoraan ylähengitysteihin.

Tuotepakkaus sisältää:

  • WellO2-laitteen
  • Virtajalustan
  • 3 eriväristä suukappaletta
  • Hengityssäätimen
  • Jatkoletkun
  • Nenämaskin
  • Käyttöohjeet

Valmistaja/ markkinoija:

Hapella Oy